Hulp op afstand

 

Avalon IT maakt gebruik van het programma Anydesk om op afstand mee te kunnen kijken op uw scherm en/of om tijdelijk de controle over te nemen.

Hoe het werkt

Download Anydesk en voer het programma uit. Geef het ID aan ons door dan kunnen we contact maken met de PC. U dient hier de eerste keer toestemming voor te geven, hier komt een schermpje voor in beeld.

Eventueel kunnen we, met uw instemming, het programma zo instellen dat het blijft draaien zodat we in de toekomst, wanneer u hulp nodig heeft, zonder verdere handelingen de PC kunnen overnemen.

Veiligheid

  • De versie van Anydesk die u hier kunt downloaden is door ons afgeschermd, zodat alleen contact met uw PC alleen mogelijk is vanaf een van onze computers.
  • Wanneer u kiest voor permanente installatie zetten we er ook nog een wachtwoord in.
  • De communicatie tussen onze computers en uw PC is beveiligd middels encryptie.

 

Het nut van een SSL certificaat

Het nut van een SSL certificaat

  Laatste update: 21-08-2018 SSL certificaten zijn hot! Sinds Google Chrome, en in zijn voetsporen de andere browsers, in 2017 veranderingen begon door te voeren om websites zonder het groene 'https' slotje als  -not secure- te markeren stroomt het internet vol...

WordPress beveiliging en custom thema’s

WordPress beveiliging en custom thema’s

De vrienden van Wordfence, een beveiligings plugin die ik zelf op alle Wordpress sites op onze hosting installeer, brachten deze week een post uit waarin beschreven wordt hoe je in 20m je site kan beveiligen. Het meeste hierin wordt al door ons voor je geregeld (mits...