Automatisering

Sinds 2001 verzorgt Avalon IT de kantoor automatisering voor een groot aantal MKB en kleinere bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Wij werken hiervoor als full-service aanbieder en kunnen uw hele automatisering uit handen nemen. U hoeft nog maar 1 telefoonnummer te onthouden voor al uw vragen. Een paar voorbeelden:

  • Advies, levering, inrichting en onderhoud van software, pc’s, mac’s, laptops, servers, printers en andere apparatuur.
  • Advies, levering, inrichting en onderhoud van al dan niet draadloze netwerken, firewalls, routers.
  • Advies, levering, inrichting en onderhoud van kassasystemen met toebehoren zoals bonprinters, kelnersleutels en calling systems ( die schijven die u middels licht en geluid waarschuwen als uw bestelling klaar is, vaak gebruikt in pretparken en restaurants)
  • Inrichten van netwerkbeveiliging en backups, on-site of in de cloud.
  • Email bescherming en filtering tegen spam en virussen.
  • Email backup en archivering.
  • Website ontwerp, bouw, hosting, SEO en AdWords.
  • Ontwerpen en schrijven van bedrijfsspecifieke, webbased software. Dit kan dan draaien op internet of op een intranet dus alleen toegankelijk voor uw medewerkers.
  • Gesloten fileshare toepassingen middels Owncloud.

Interesse of staat uw vraag of probleem er niet bij?

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

‘Groen’  hosten

Avalon IT draagt graag een steentje bij als het om het milieu gaat. We hebben mede daarom gekozen onze servers te plaatsen in het datacentrum van Reasonnet

Van de website van ons datacentrum:

Wanneer u voor de hoogwaardige diensten van Reasonnet kiest, kiest u ook voor duurzaamheid in de ruimste zin van het woord. Wij zijn trots op onze voortrekkersrol op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de brede invulling die wij hier samen aan geven. Als ondernemer, partner en leverancier investeren wij op verschillende manieren in duurzame maatregelen die verder gaan dan de gebruikelijke zaken rond groene stroom, emissies, een energiezuinig wagenpark en afvalscheiding. Zo participeren wij bijvoorbeeld in het MJA3-programma van de overheid voor de verbetering van energie-efficiëntie en vinden wij het van belang om onze goederen zo duurzaam mogelijk in te kopen.