Zoveel mensen, zoveel wensen..

Dat geld zeker ook voor websites. Wil je simpelweg online aanwezig zijn met een digitaal visitekaartje of is je website een onmisbaar deel van je verkoop strategie? Natuurlijk zijn de ‘look&feel’ belangrijk maar uiteindelijk is dat slechts de verpakking voor jouw doel en jouw boodschap. Dat vindt Google ook en de beste content staat daarom vaak bovenaan. Als wij een website voor iemand maken beginnen we daarom met de inhoud. Ben je geen ster in teksten schijven? Dan helpen we je daar ook gewoon mee.
Van een online visitekaartje met een klein budget, tot een uitgebreide website die hoog in Google moet komen. Vertel ons je wensen dan vullen wij het verder voor je in.

Waarom zou je je website bij Avalon laten maken? 

  • Avalon IT bestaat al bijna 20 jaar en in die tijd hebben we voor veel uiteenlopende bedrijven iets mogen verzorgen. Van accountants kantoor tot yoga studio.
    Door deze ervaring snappen we snel waar je naar toe wilt met je website en wat je zou willen uitstralen. Dat praat lekker makkelijk.
  • Wij ontwerpen en bouwen niet alleen websites, maar kunnen ze ook hosten op ons eigen platform. Als je bij ons komt hosten worden zaken als onderhoud, beveiliging en backups gewoon voor je geregeld. Je hoeft dus nog maar een telefoonnummer te onthouden voor alles wat te maken heeft met je website.
  • Wij hebben niet alleen verstand van websites, maar ook van alles wat daar bij komt kijken: webservers, mail, dns, domeinnamen enz. Wij kunnen daarom elke probleem voor je oplossen, ook als je website niet of niet snel wil laden, je mail in de spam komt of je website niet gevonden wordt in Google kun je ons bellen.
  • SEO, CTA’s, Branding, Analytics, Adwords, Google business? Wij spreken vloeiend SEO en een behoorlijk mondje marketing.
  • Wij werken met WordPress en een uitgebreid thema, zodat je je website ook zelf kan bijhouden. Als je met Word kan werken kan je ook een tekst op je website aanpassen of een blogje schrijven.
  • Natuurlijk moet je website ook lekker snel zijn en doet ie het mooi op mobiel, dat spreekt vanzelf.

Voor spiritueel getinte ondernemingen, alternatieve geneeskunde en aanverwante zaken hebben wij een speciaal hosting concept bedacht: YogiHosting